Vol goede moed het nieuwe jaar in

Beste lions,

​Allereerst een gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst!

Vrijdag kreeg Nederland goed nieuws.​ Vrijwel alle sportactiviteiten binnen én buiten zijn weer mogelijk. Bij binnensport locaties moeten volwassenen wel een corona toegangsbewijs kunnen overhandigen. Met een corona toegangsbewijs kunnen beoefenaars aantonen dat zij gevaccineerd, getest of onlangs hersteld van het coronavirus zijn.​ Hopelijk is dit geen blijvende eis als straks de competitie wordt hervat. Het bestuur van de club steunt deze maatregel niet en vanuit de vereniging zal er ook geen controle zijn.​

Voorlopig zijn alleen onderlinge wedstrijden binnen de eigen vereniging toegestaan en geen wedstrijden tussen verschillende clubs. Publiek is daarbij nog niet toegestaan. De competitie wordt zeer waarschijnlijk medio februari hervat en zal langer doorlopen.

Contributie

Afgelopen week is er een herinnering uitgegaan voor de betaling van de contributie. Mocht deze niet zijn ontvangen, kijk dan even in de spam. Zit de mail daar ook niet in stuur dan even het juiste email adres op via de mail of whatsapp richting het bestuur.

Het bestuur kreeg van enkele leden de vraag over contributie en gespeelde wedstrijden. De club moet nu contributie gaan eisen van de leden, aangezien de KNVB ook contributie blijft rekenen en alle kosten gewoon doorlopen. Om de competitie weer te hervatten moet de contributie betaald zijn, anders komt de club in zwaar weer. Als het seizoen toch niet volledig wordt afgemaakt, zal het bestuur zorgen voor een compensatie van de niet gespeelde wedstrijden.

Het bestuur hoopt dat alle leden mee willen denken om de toekomst van de club te waarborgen. Als de contributie is betaald, is het ook mogelijk om de komende weken onderling te oefenen in de zaal. Laten we samen zorgen dat we snel klaar zijn voor de competitiestart!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van FC Zaanstad

Alan Montano, Alex Alvarez, Chiel Damen

Scroll naar boven