DEAF CHAMPIONS LEAGUE 2023

Support jij onze leeuwen richting de DCL 2023 in Zweden?
Steun dan nu onze mooie reis.

De Deaf Champions League is een competitie waarin de beste doven zaalvoetbal teams van Europa strijden met elkaar om uit te maken wie de beste is. Wij zijn verheugd om te kunnen zeggen dat wij ons in het eerste seizoen van de doventak direct hebben weten te plaatsen voor de DCL door kampioen van Nederland te worden. Wij kijken ernaar uit om ons in de week van 11 tot en met 18 februari 2023 in Zweden te kunnen meten met de sterkste doventeams van Europa.

.
Previous slide
Next slide

Support jij onze leeuwen richting de DCL 2023 in Zweden? Steun dan nu onze mooie reis! Ga via bovenstaande doneer knop naar de crowdfunding site en bepaal zelf het bedrag waarmee je ons wil steunen.

Wil jij of jouw bedrijf een andere bijdrage leveren? Neem dan gerust contact met ons op via info@fczaanstad.nl

DEAF CHAMPIONS LEAGUE U21 MADRID 2021

In 2021 heeft onze jeugd meegedaan met de DCL onder 21. Onze jongens hebben een prachtige ervaring gehad zoals je kunt zien in de documentaire die wij hebben gemaakt. Deze trip werd mede mogelijk gemaakt door Stefano Denswil, Apsu Agency, Jonna Fraser, Brandley Kuwas, Jason Paper, Mixed Groundz, DCA Dienstverlening, Streetkings en het kunstenaars collectief STR13.

meer info over

Scroll naar boven