Hoofdsponsor

Apsu Agency brengt artiesten in verbinding met de muziekindustrie. Het uit Zaanstad afkomstige agentschap is uitzonderlijk gekwalificeerd voor creatieve probleemoplossingen en het vermogen om elke wens van de klant te bedienen. Het team bestaat uit gedreven en creatieve individuen die diep onderdompelt zijn in de branche. Apsu Agency streeft ernaar om op de voorgrond te blijven van artiesten management, tour management, mentaal coachen, boekingen en studio voorziening. Enkele artiesten uit het roster zijn Jonna Fraser, kans en Spacecadetpat. 

Partners

Stichting ZSAlliance is al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende culturele organisaties. Toen vanuit de ZSAlliance het idee ontstond om het project FC Zaanstad op te zetten was dat om verwaterd talent weer aan het sporten te krijgen met als basis respect, strijd en discipline. Het project was een waar succes dat 3 seizoenen heeft gedraaid. Dat dit project enkele jaren later uit is gegroeid tot een vereniging geeft aan hoe krachtig de visie en uitstraling is en zich verbind met de jeugd, maar ook met volwassenen en doven en slechthorenden voetballers. De stichting moedigt de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap. Vanuit het partnerschap staat het de vereniging ook bij bij evenementen en toernooien waarbij de ZSAlliance bijvoorbeeld haar vrijwilligers inzet of faciliteert. Klik op het logo voor meer informatie over Stichting ZSAlliance.

STR13 is een Zaans bedrijf, opgericht in 2013, bestaande uit verschillende creatievelingen die hun krachten bundelen om gezamenlijk kunst te creëren. Bij STR13 kan men terecht voor onder andere; artwork, fotografie, videografie, logo design en creative design. Samen met STR13 zijn wij in staat om op hoogwaardige kwaliteit video- en fotocontent te kunnen inzetten.
Deze partnerschap is voor FC Zaanstad een belangrijke vanwege dit moderne tijdperk van content en informatie. Klik op de logo voor meer informatie over STR13.

Sponsoren

FC Zaanstad wordt medemogelijk gemaakt door

BRANDLEY KUWAS

Brandley Mack-Olien Kuwas is een Curaçaose profvoetballer die momenteel speelt als aanvallende middenvelder voor Giresunspor in de Süper Lig en het Curaçaose nationale team.

STEFANO DENSWIL

Stefano Denswil is een Nederlandse professionele voetballer van Surinaamse afkomst die speelt als centrale verdediger voor Trabzonspor in de Turkse Süper Lig.

JONNA FRASER

Jonna Fraser is momenteel de meest bekende Zaandammer van Nederland. De 29-jarige Surinaamse artiest is landelijk bekend sinds 2015, heeft honderden shows achter de rug en meer dan een miljard streams op zijn muziek. In 2010 speelde Jonna mee in het project-team en is hij sindsdien altijd betrokken bij de club.

Scroll naar boven