ZSACADEMY

TALENTSCHOOL

Over Ons

De Zolar Sport Academy is de sportacademie van Stichting ZSAlliance. De trainers van de academie vormen ook het brein achter de jeugdopleiding van FC Zaanstad. Naast de trainingen, kennis en gezondheid biedt de ZSAcademy de sporters een plek waar zij terecht kunnen met vragen over personal branding, carrière planning en mentale coaching. Met evenementen en projecten brengt de academie sporters van verschillende komaf bij elkaar. De stichting moedigt hierbij de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap.

ZSACADEMY

De ZSAcademy beschikt over ervaren trainers zowel op het veld als in de zaal. Naast kwalitatief goede voetbaltrainingen vinden wij het erg belangrijk dat onze trainers pedagogisch geschikt zijn in de omgang met de kinderen.

 Wij zetten regelmatig onze ambassadeurs en voetbaltalenten in om de jongeren te motiveren en enthousiasmeren om hun doel te bereiken. Onze ambassadeurs en talentvolle spelers zijn erg belangrijk in de ontwikkeling van de jongeren. Doordat zij uit dezelfde omgeving komen en bekend zijn met de leefomstandigheden is er een goede communicatie met de jongeren

We trainen afwisselend op gras, kunstgras en straat. Het staat niet vast op welke ondergrond we trainen, dus neem altijd twee paar schoenen mee naar de training!

INFORMATIE

VANWEGE DE MAATREGELEN HEBBEN WIJ HELAAS GEEN TOEGANG TOT ONZE TRAININGSLOCATIE!

Een proeftraining voor de ZSA Talent school kost € 20,- en moet voorafgaand aan de training worden betaald. Inschrijven bij de ZSAcademy kan via het contactformulier. Wij zullen u via de mail het inschrijfformulier toesturen. Na het versturen van het inschrijfformulier worden de te betalen kosten naar het opgegeven e-mailadres gefactureerd.

De inschrijving is alleen geldig als u akkoord gaat met de meegezonden algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u aangeven of u akkoord gaat met het gebruik van foto en video materiaal op de website en social media van de ZSAcademy.

MEEDOEN ZAANSTAD

Kinderen wonend in Zaanstad die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, kunnen gebruik maken van Meedoen Zaanstad.

FC Zaanstad Jeugd

Voor het seizoen 2021/2022 is binnen het bestuur de ambitie uitgesproken om de jeugd uit te bereiden met een JO13-1, JO19-1 en MO17-1. De huidige JO15-1 en JO17-1 spelen in de Topklasse van de KNVB competitie. Dat is het hoogst haalbare niveau van Nederland. De club investeert in de toekomst en heeft daarvoor in de Zaanse voetbalheld Brandley Kuwas een prachtige partner gevonden. Brandley ondersteunt de jeugdopleiding in de missie de beste van Nederland te worden. 

FC Zaanstad is altijd op zoek naar nieuw talent! Ben je geïnteresseerd en wil je op hoog niveau zaalvoetballen? Meld je dan via het contact formulier aan voor de selectietrainingen die plaats gaan vinden in het voorjaar van 2021. Het bestuur hoopt in december meer duidelijkheid te hebben over definitieve datums.

Partners

Scroll naar boven