ZSACADEMY

TALENTSCHOOL

Over Ons

De Zolar Sport Academy is de sportacademie van Stichting ZSAlliance. De trainers van de academie vormen ook het brein achter de jeugdopleiding van FC Zaanstad. Naast de trainingen, kennis en gezondheid biedt de ZSAcademy de sporters een plek waar zij terecht kunnen met vragen over personal branding, carrière planning en mentale coaching. Met evenementen en projecten brengt de academie sporters van verschillende komaf bij elkaar. De stichting moedigt hierbij de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap.

Personal Trainer

Naast de specifieke trainingen begeleid en ondersteund de academie individuele sporters in hun carrière.

JEUGD SELECTIETRAININGEN.

FC Zaanstad zoekt nog enkele talenten voor de jeugdteams JO17-1 en JO15-1. Beiden teams spelen komend seizoen in de topklasse. 

Meld je hier aan voor de selectietrainingen die plaats vinden in juli.

SELECTIE TRAININGEN.

Vrijdag 24 juli & Vrijdag 7 augustus !!

JO15-1 / Di. 18:30 – 19:45

JO17-1 / DI  19:45 – 21:00

LOCATIE

Topsport centrum, De Koog                       Wezelstraat 7, 1541 LZ Koog aan de Zaan

ZSACADEMY TALENTSCHOOL

Aanmelden voor een eenmalige proeftraing bij de VOETBALSCHOOL kan via het proeles fomulier. Geef daarbij aan of je een proeftraining wil bij ( De Voetbalschool of ZSA Talenschool).

Een proeftraing voor de ZSA Talentschool kost         € 20,- via onderstaande link.

Inschrijven bij de ZSAcademy kan via deze link.

De inschrijving is alleen geldig als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u aangeven of u akkoord gaat met het gebruik van foto en video materiaal op de website en social media van de ZSAcademy.

Klik hier om de algemene en privacy voorwaarden (PDF) te downloaden.

Na het versturen van het inschrijfformulier worden de te betalen kosten naar het opgegeven  e-mailadres gefactureerd. 

INFORMATIE

De trainingen zijn op verschillende ondergronden, zowel indoor (wintermaanden) als outdoor (zomermaanden).

De ZSAcademy beschikt over ervaren trainers zowel op het veld als in de zaal. Naast kwalitatief goede voetbaltrainingen vinden wij het erg belangrijk dat onze trainers pedagogisch geschikt zijn in de omgang met de kinderen.

We trainen afwisselend op gras, kunstgras en straat. Het staat niet vast op welke ondergrond we trainen, dus neem altijd twee paar schoenen mee naar de training!

MEEDOEN ZAANSTAD

Kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, kunnen gebruik maken van Meedoen Zaanstad.      Via deze link kunt u kijken of u in aanmerking komt en de aanvraag indienen.

Voetbalschool

Middels de voetbalschool toont de ZSAcademy als onderdeel van stichting ZSAlliance de maatschappelijke betrokkenheid. De organisatie vindt dat sport toegankelijk dient te zijn voor ieder kind. Vandaar onze samenwerking met Meedoen Zaanstad. De voetbalschool hanteert zeer scherpe tarieven.

Desondanks wordt de kwaliteit van de voetbalschool gewaarborgd. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde- en ervaren trainers en trainsters die dezelfde visie uitdragen. Wij zetten regelmatig onze ambassadeurs en voetbaltalenten in om de jongeren te motiveren en enthousiasmeren om hun doel te bereiken. Onze ambassadeurs en talentvolle spelers zijn erg belangrijk in de ontwikkeling van de jongeren. Doordat zij uit dezelfde omgeving komen en bekend zijn met de leefomstandigheden is er een goede communicatie met de jongeren. We zijn ervan overtuigd dat we door middel van dit initiatief een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Tenue

Alle spelers die mee trainen bij de voetbalschool kunnen een officieel tenue (shirt en broek) en trui aanschaffen. Spelers die trainen bij de ZSA Talentschool zijn verplicht om het kledingpakket aan te schaffen. Bestellen kan hier.

Partners

Scroll naar top