We mogen weer de zaal in!

De eerste wedstrijden staan weer ingepland. Na ruim 10 maanden zonder wedstrijden kunnen we eindelijk weer de zaal in. De KNVB teams zijn ingedeeld en de bekerwedstrijden staan al ingepland. Het programma van de competitie zal snel volgen.

Nieuw komend seizoen is het verplicht dragen van scheenbeschermers in de zaal. Het zal even wennen zijn, maar zorg alvast dat je er op voorbereid bent! De Scheidsrechters zullen dit gaan controleren.

Zie hieronder het bericht vanuit de Koepel competitie:

Het is al een tijd geleden dat de KZZ iets van zich heeft laten horen. Tot de dag van gisteren, kon de KZZ ook niet veel van zich laten horen, wij waren afhankelijk van de maatregelen en wat wel en niet mocht.

Maar bij deze goed nieuws, vanaf maandag 30 augustus start de competitie 2021-2022 weer en het eerste programma van de eerste 2 weken staat nu online.

Let op!!! Spelerspassen met een jaartal 2015/2016 of ouder komen te vervallen, zorg dus tijdig voor nieuwe pasfoto’s zodat de pas tijdig vervangen is.

Overigens is de KZZ op zoek naar een vaste tijdwaarnemer voor in ieder geval de woensdag in sporthal Wormer. Hier staat een vrijwilligersvergoeding per wedstrijd voor. Heb je een broer, zus, vader, moeder, oom, opa, etc. die het leuk vindt de klok te bedienen en de uitslagen in te vullen, laat hem of haar dan contact opnemen met KZZ.

Ook kan de KZZ nog wel wat scheidsrechters gebruiken, de spoeling is erg dun waardoor veel wedstrijden zonder scheidsrechter gespeeld zullen worden. Scheidsrechters krijgen ook een vrijwilligersvergoeding per wedstrijd en al vind je maar 1 persoon die 1x per maand 2 wedstrijdjes wilt fluiten, elke scheidsrechter telt.

Scroll naar boven