Wachten op de algemene ledenvergadering..

Vanwege de corona crisis kan de club helaas geen ALV organiseren. Tijdens deze vergadering stelt het bestuur de nieuwe concept statuten voor aan de leden. Hierin opgenomen is deelname aan de competitie van de KNDSB voor de nieuwe leden. Zodra bekend is dat het wedvoorstel is goedgekeurd kunnen we overgaan tot een digitale ledenvergadering. Tot die tijd mogen er via de digitale wereld geen beslissingen worden genomen.

De club groeit enorm snel. Het bestuur heeft de ambitie om de club op een hoger plan te tillen. Zo zijn er gesprekken gevoerd met Christopher Manuputty om de jeugd van FC Kondo Budjang een plek te bieden. In Wormer gaat de stekker er uit. Voor ons een mooie kans om dit avontuur direct met een sterke lichting te beginnen. Naast de nieuwe spelers heeft de club zelf ook selectietrainingen gehouden.

De belangrijkste veranderingen voor volgend seizoen op een rijtje;

  • De herenselectie wordt uitgebreid naar 3 KNVB teams. De KNVB onderzoekt op dit moment of promotie naar de 1e klasse mogelijk is met het 1e team. Een tweede selectieteam zal worden aangevraagd op 2e klasse niveau. Het derde team wordt een doven team.
  • Er zullen vijf jeugdteams worden ingeschreven binnen de KNVB competitie. Waarvan drie teams zullen worden ingeschreven op Topklasse niveau.
  • Een nieuw sponsorplan is opgesteld om de club de komende jaren te helpen in het bereiken van de ambities en er is een crowdfunding van start gegaan om het doven team te helpen hun doelen te bereiken.

Scroll naar boven